Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Κλείνει 28 υποκαταστήματα η Εθνική Ασφαλιστική

Τα 28 από τα 40 υποκαταστήματά της κλείνει η Εθνική Ασφαλιστική σε μια προσπάθεια εκλογίκευσης του κόστους λειτουργίας της.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΑΕΕΓΑ «Η Εθνική», σχετική απόφαση έλαβε η διοίκηση της εταιρείας, προχθές, 23 του μηνός, κρίνοντας σκόπιμο η...
Εθνική Ασφαλιστική να διατηρήσει τη διοικητική της παρουσία μόνο σε 12 κομβικές - γεωγραφικές περιοχές της χώρας.
Ο Σύλλογος Υπαλλήλων της εταιρείας καταδικάζει την απόφαση της διοίκησης και, όπως ανακοίνωσε, προτίθεται την ερχόμενη εβδομάδα να προχωρήσει σε κινητοποιήσεις.
Πάντως, στελέχη της διοίκησης υποστηρίζουν ότι το νέο οργανωτικό σχήμα πρόκειται να εξασφαλίσει στην εταιρεία, περά από οικονομίες κλίμακος - σε μια δύσκολη για την ασφαλιστική αγορά περίοδο, καλύτερη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού και, εν τέλει, αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση του ασφαλισμένου.
Τα ίδια στελέχη αναφέρουν επίσης ότι από τις αλλαγές που θα επέλθουν δεν πρόκειται να χαθεί καμία θέση εργασίας, ενώ υποστηρίζουν ότι, επί της ουσίας, δεν πρόκειται απλά για το κλείσιμο 28 υποκαταστημάτων, αλλά και την πλήρη αναδιοργάνωση του διοικητικού σχήματος της εταιρείας με την αντικατάσταση πολλών μικρών περιφερειακών μονάδων από 12 μεγαλύτερα και ισχυρότερα υποκαταστήματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου