Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

"Ανύπαρκτα μέτρα για τη γρίπη"


"Σήμερα το πρωί κάποιες συγκυρίες με ανάγκασαν να επισκεφθώ ως συνοδός ασθενούς τα εφημερεύοντα εξωτερικά ιατρεία του γενικού νοσοκομείου Αλεξάνδρα.
Συγκεκριμένα τη παθολογική κλινική όπου υπέπεσε στην αντίληψη μου το εξής τραγελαφικό γεγονός:
Όσοι συμπολίτες μας επισκέπτονταν το νοσοκομείο γιατί πίστευαν ότι είχαν το συμπτώματα της νέας γρίπης Η1Ν1 αναγκάζονταν να περιμένουν στον ίδιο ...
χώρο με τα επείγοντα περιστατικά της παθολογικής κλινικής. Δηλαδή σε ένα χώρο 20 τετραγωνικών όπου ασθενείς καταπονημένοι, πολλοί από αυτούς δε ηλικιωμένοι πάνω σε φορεία συνυπήρχαν με άτομα που μπορεί να έφεραν τον ιό της γρίπης.
Προς θεού μην παρεξηγηθούν τα λεγόμενα μου για τους συνανθρώπους μας που μπορεί να έχουν προσβληθεί από τον νέο ιό. Προς απόδειξη τούτου στην αρχή όσο ήταν λίγοι και οι ίδιοι δεν καθόντουσαν με τους άλλους από σεβασμό. Μάλιστα το προσωπικό του νοσοκομείου εμφανίστηκε μετά από ώρα με αποτέλεσμα τα άτομα με τα ύποπτα συμπτώματα να έχουν πολλαπλασιαστεί άρδην.
Έλεος, καμία πρόληψη, καμία ενέργεια, μόνο να βγαίνουν στα κανάλια και να λένε ότι έχουν πάρει μέτρα.
Κατά τα άλλα φοβούνται τη πανδημία."

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλησπερα , κύριοι και κυρίες,
Μου χορηγεί δάνεια σε όποιον θέλει οικονομική βοήθεια. Πρόκειται για ένα δάνειο, μεταξύ κυρίως με όρους πολύ απλή, ακριβή και γρήγορη.
Web bank: http://www.areas-bnk.com/devenez-client/
E-mail: v.zacharias87@gmail.com
Σας ευχαριστώ για την απάντηση μου αν με χρειαστείς.

Unknown είπε...

Μαξιλάρια Επαγγελματικής χρήσης , μαξιλάρια χτιστών πάγκων , μαξιλάρια ξαπλώστρας , στρώματα ξαπλώστρας , πουφ , μαξιλάρια παλέτας , παραδοσιακά μαξιλάρια , υφάσματα εξωτερικού χώρου , υφάσματα εσωτερικού χώρου , κουρτίνες .
Μαξιλάρια χειροποίητα, κατασκευασμένα στην βιοτεχνία μας.
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

Δημοσίευση σχολίου