Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Χαβίτο: "Μιλήσαμε και θα επιστρέψουμε"


Να εκμεταλλευτεί την κακή κατάσταση την οποία βρίσκεται η ΑΕΚ θέλει ο Άρης εν όψει του αγώνα πρωταθλήματος όπως δήλωσε ο Χαβίτο στο aris fm. O Iσπανός μέσος μάλιστα τόνισε ότι μέσα στην εβδομάδα όλοι οι παίκτες συζήτησαν για την εικόνα τους και στόχος τους είναι να ανατρέψουν το κλίμα...

«Στη θεωρία το ρόστερ φέτος είναι καλύτερο σε ποιότητα και σε ονόματα. Πρέπει όμως να το αποδείξουμε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το φταίξιμο είναι δικό μας. Από εκεί και πέρα, όμως, πρέπει να βρούμε τις λύσεις. Συζητήσαμε στα αποδυτήρια για τα τελευταία ματς. Η κατάσταση δεν είναι τόσο κακή όσο παρουσιάζεται. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι ούτε εμείς γιατί χάσαμε βαθμούς που θα χρειαστούμε. Είμαστε όμως ακόμη στην αρχή και παραμένουμε εντός των στόχων. Θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», υποστήριξε ο Ισπανός, που για τον αγώνα με την ΑΕΚ τόνισε:

«Πρόκειται για δύσκολο παιχνίδι, αλλά από αυτά που θέλει να παίζει κάθε ποδοσφαιριστής. Έχουμε στόχο να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας. Έχουμε μεγάλη όρεξη να κερδίσουμε, για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας και ότι η ΑΕΚ δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση αυτή την εποχή. Οι οπαδοί μάς εκπλήσσουν διαρκώς. Μας ακολουθούν παντού και μας στηρίζουν. Το καλύτερο κομμάτι του Αρη είναι αυτό και πρέπει να τους αποζημιώσουμε».



AΠΟ : TΡΩΚΤΙΚΟ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου