Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Με Ίβιτς στην κορυφή!

Γνωστό το μοτίβο πλέον στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, αφού στη χτεσινή προπόνηση άλλοι δύο παίκτες τέθηκαν νοκ-άουτ. Λούσιο Φιλόμενο και Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν θα δώσουν το "παρών" στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την Κυριακή αφού αποχώρησαν από τη χτεσινή προπόνηση.


Ο Αργεντινός φορ είχε επιστρέψει στα μέσα της εβδομάδας από τραυματισμό και χθες αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τένοντα (κοντά στο σημείο που είχε υποστεί θλάση και τώρα θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες), ενώ ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα, λόγω των γνωστών ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Τα προβλήματα αυτά δεν αλλάζουν κάτι στις σκέψεις του Φερνάντο Σάντος αφού το 4-3-3 δεν αλλάζει. Η μόνη έκπληξη είναι η χρησιμοποίηση του Βλάνταν Ίβιτς ως κορυφή στην επίθεση. . Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκεται ο Γκαρσία, ο οποίος θα έχει για στηρίγματα τους Φωτάκη και Σορλέν στα πλάγια. Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Κουτσιανικούλης, αριστερό ο Βιεϊρίνια και πιο μπροστά θα είναι ο Ίβιτς. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χαλκιάς, ενώ η άμυνα θα αποτελείται από τους Σνάουτσνερ (ή Αραμπατζής), Τσιρίλο, Κοντρέρας και Σαβίνι.


Τη χθεσινή προπόνηση παρακολούθησε και ο Ζήσης Βρύζας, συνοδευόμενος από τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο (σ.σ.: εξακολουθεί να είναι κοντά στην ομάδα, χωρίς να έχει κάποιον θεσμικό ρόλο). Στο τέλος του προγράμματος ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είχε δεκάλεπτο τετ α τετ με τον Πορτογάλο τεχνικό.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου