Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

«Τρομοκρατικά» σενάρια στον ΠΑΟΚ!

Μέσα στην δίνη των διοικητικών αλλαγών στον ΠΑΟΚ, στην επιφάνεια ήρθε και ένα μεταγραφικό θέμα, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να φέρεται ότι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ράφικ Τζιμπούρ. Στον «δικέφαλο του Βορρά εκτιμούν ότι ο εν λόγω φορ μπορεί να βρει την ποδοσφαιρική του «Ιθάκη» στην Τούμπα...

Μπορεί οι διοικητικές εξελίξεις να είναι εκείνες που βρίσκονται στο προσκήνιο για τον «δικέφαλο του Βορρά» αυτή την περίοδο , ωστόσο δεν φαίνεται να μένουν πίσω τα μεταγραφικά θέματα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Score ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός όπου θεωρείται δύσκολο να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα οι «μελανόλευκοι» εφόσον βρουν ισορροπία στις ραγδαίες αλλαγές που υπάρχουν στον διοικητικό τομέα θα αρχίσουν να κινούνται και στο μεταγραφικό κομμάτι καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης χρειάζεται προσθήκες για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ αναζητούν επιθετικό ώστε να ενισχυθεί η γραμμή κρούσης και ο φορ της «Ένωσης» θεωρείται μια εξαιρετική περίπτωση».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου